......



Maja, känn dej omringad....

Mångsysslarn..



Min fina Elias han har många jobb han... alla fabriker/affärer/byggarbetsplatser vi åker förbi har han jobbat på/jobbar han på/ska han jobba på...det senaste yrkesvalet är i alla fall att jobba på cirkus! Som jonglör! Men det är attans inte dåligt att vara 3,5 år och ha haft säkert 150 jobb =)
Pussgurka!!!

Maja leker



Lilla lilla söta Maja fullkomligt ÄLSKAR den ovältbara hunden, vilken för övrigt jag hade när jag var bebis!

Morgonmyyys



Här är mina älskade små gull alldeles alldeles nyvakna! Elias¨sa till mej att han ville ha ett kort på storebror och Maja när dom sover i sängen!

Smörgåsrån...är det verkligen smaskens?



Idag är det söndag, vilodag trodde jag....men ack så fel! I morse åkte Jonis och Elias tåget in till stan så kom jag och Maja och mötte upp dom med bilen, Jonis var på HV-TIMRÅ igår och lämnade sin bil kvar vid kinnarps så då var vi tvugna att åka in och hämta den idag. Efter det åkte vi och hälsade på barnens helt underbart söta kusin Colin som fyllde ett år för någon vecka sen och där fick vi kaffe och tårta, smaskens! Sen åkte vi en sväng och kollade in Jonis brors nybygge, och herregud vilket hus... vissa bor fint!! Eller kommer att bo fint i detta fallet! Sen åkte vi till vårt älskade ICA trollet och handlade lite grejer som fattades här hemma, blöjor och tvättlappar, sånt som är så himlans billigt och bra (för mej var det billigt och bra, för Jonis betalade!) Sen åkte vi hem och åt lite lunch och efter det har det städats (ska ha besiktning på huset imorgon) och lekts med barnen! Lilla lilla söta Maja har fått smaka lite på smörgåsrån, sådääär smaskens tyckte hon =)

vilket bordsskick....



Eh jaaa.... vad ska man säga? Pappas pannlampa och mammas diadem, det är väl fullt normalt att ha på sig vid matbordet...eller?

Lilla söta jag!



Nu har lilla söta Maja lärt sig att rulla över på mage alldeles själv! Första gången gjorde hon det på sin 3-månaders dag men nu rullas det så fort man lägger ner henne! Gullegull!

RSS 2.0